autoride on gmc denali - Reply to Topic

Reply to Thread

Post a reply to the thread: autoride on gmc denali

Your Message

 

Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces)

You may choose an icon for your message from this list

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.


Additional Options

  • Will turn www.example.com into [URL]http://www.example.com[/URL].

Topic Review (Newest First)

  • 12-11-2009, 08:15 AM
    IMPATIENT 1
    Quote Originally Posted by Deano View Post
    I had the same problem with my 07 escalade. When they lowered the car, the parking brake cable rubbed a hole in it. It blew the fuse before the fix. Now I'm getting a service suspension message. Any idea how to fix this or clear the code? Do I have different problem? gracias
    i'd have to know the code and you'll have to go to the dealer for that. autozone type scanners generally can't scan the air ride control module for codes, it takes a tech 2 scanner at the dealership. wish i could be of more help but brother you'll have to take it to the dealer.
  • 12-11-2009, 12:05 AM
    Deano
    Quote Originally Posted by IMPATIENT 1 View Post
    x2, more than likely its busted a air shock or bag and set a code for it, turned off the compressor to protect it from burning up. take it the dealer
    I had the same problem with my 07 escalade. When they lowered the car, the parking brake cable rubbed a hole in it. It blew the fuse before the fix. Now I'm getting a service suspension message. Any idea how to fix this or clear the code? Do I have different problem? gracias
  • 12-10-2009, 09:49 PM
    Tahiti Boss21
    Motohead..if it's a shock and it's out of warranty....stand by to stand by But i haggled with a dealer and they lowered the price on ONE shock to around 230 ish.
  • 12-10-2009, 03:40 PM
    IMPATIENT 1
    Quote Originally Posted by EVILFORCE View Post
    Sometimes it is the sensor. Other times it is a switch in the compressor. You will need to diag it.
    x2, more than likely its busted a air shock or bag and set a code for it, turned off the compressor to protect it from burning up. take it the dealer
  • 12-07-2009, 07:03 PM
    EVILFORCE
    Quote Originally Posted by motohead417 View Post
    whats up guys,
    Any of you ever had to deal with a broken compressor on one of these? If so what did you do to fix it? Mine stoped working for some reason and when i tow my boat it makes the ride so bad it's amazing how effectiv those things are. Any input would be great.Thnx....
    Sometimes it is the sensor. Other times it is a switch in the compressor. You will need to diag it.
  • 12-07-2009, 07:01 PM
    motohead417

    autoride on gmc denali

    whats up guys,
    Any of you ever had to deal with a broken compressor on one of these? If so what did you do to fix it? Mine stoped working for some reason and when i tow my boat it makes the ride so bad it's amazing how effectiv those things are. Any input would be great.Thnx....

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92