Need help. 2006 Mercruiser 496HO starts then dies
+ Reply to Thread
Results 1 to 1 of 1

Thread:
Need help. 2006 Mercruiser 496HO starts then dies

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    4

    Default Need help. 2006 Mercruiser 496HO starts then dies

    I'm hoping someone can help me. I'm tired of spending money on services calls and parts with no repair. I recently had both fuel pumps replaced. I was told that my engine was repaired. Yesterday I was excited to go boating after waiting 2 months for repairs. I started the port engine -- good to go! Next the starboard engine, it cranked and idled for a few minutes. I thought I was ready to go. Then, the engined died. I cranked the engine again. It started, rough idle, then died. I could do this over and over again -- start then dies. Help! I've already paid $1300 on repairs. This was the initial problem with my boat two months ago when I called for a service call. I feel like I just got screwed -- 2 new fuel pumps and I have the same issue. I bet there was nothing wrong with the other fuel pumps. Anybody have any suggestions?
    thanks, Jeff
    Last edited by Jeffrey262; 09-30-2013 at 09:23 AM. Reason: Errors

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95