went and played alittle
+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 14 of 30

Thread:
went and played alittle

  1. #1
    Senior Member hotbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lake Ouachita AR
    Posts
    4,677

    Default went and played alittle

    river was mucky from all the rain,but other than that it was okay.
    ran my brothers tx-19 blew it up later in the day,not that funny and my ole man took his out also,mines still in the stable so i rode shotgun









    http://s175.photobucket.com/albums/w...t=HPIM0804.flv
    http://s175.photobucket.com/albums/w...t=HPIM0805.flv

    these are 2 videos that were shoot using my sucky camera.cant figure out how to post them on here from photobucket.

    Last edited by hotbo; 04-17-2009 at 11:39 AM.

  2. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    El Cajon, CA.
    Posts
    3,605

    Default

    Cool pics, thanks for sharing.

  4. #3
    mo balls than $cents$ IMPATIENT 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    hugo,okla
    Posts
    11,733

    Default

    nice pics! what happen to brians?

    Dare to be different, if it turns out great you can claim you planned it that way.

    Jetboatperformance.com

  5. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Senior Member hotbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lake Ouachita AR
    Posts
    4,677

    Default

    blew up big time valve kissed the pistons #4 and ruined the piston.head does not look great maybe it can be reapired

    ran great for oh about 3 hours,then wot with the nos and let off sounded like a jakebrake on a big rig.kaboom.oh well back to square 1.gonna check cam timing and valve to piston clearances plus spring pressure.

    he was turning his detalied b-cut impeller 5600 plus and on a 100 shot with the zex kit{it hits harder than my nx kit does he turned 6000-6100.was doing so good to go so bad.

  7. #5
    Senior Member hotbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lake Ouachita AR
    Posts
    4,677

    Default

    Quote Originally Posted by hotrod56cars View Post
    Cool pics, thanks for sharing.
    just thought it would give some something to look at,thanks

  8. #6
    mo balls than $cents$ IMPATIENT 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    hugo,okla
    Posts
    11,733

    Default

    damn it

    Dare to be different, if it turns out great you can claim you planned it that way.

    Jetboatperformance.com

  9. #7
    Senior Member Jetboat Jared's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    independence oregon
    Posts
    116

    Default

    looks like a good day on the river i hope to get out to the lake here soon still gotta pull the motor and paint it

  10. #8
    Senior Member hotbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lake Ouachita AR
    Posts
    4,677

    Default

    aftermath



  11. #9
    mo balls than $cents$ IMPATIENT 1's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    hugo,okla
    Posts
    11,733

    Default

    hurt the cylinder any?

    Dare to be different, if it turns out great you can claim you planned it that way.

    Jetboatperformance.com

  12. #10
    Senior Member bsflying's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Greenwood,AR
    Posts
    155

    Default

    No ,it looks alright.

  13. #11
    Senior Member Hass828's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    okie, lake Texoma
    Posts
    6,278

    Default

    Looks like it just snapped the head off of a valve.



    See Tom, those super alloys are worth the $.
    Last edited by Hass828; 04-17-2009 at 07:03 PM.

  14. #12
    Senior Member Jetboat Jared's Avatar
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    independence oregon
    Posts
    116

    Default

    you aint havin fun till you break somthin

  15. #13
    i got skiillllzzzz.... fast76rogers's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    clearlake ca
    Posts
    977

    Default miss

    is it me or in that second video the motor was missing real bad at wot.i dont think i would have used the nos. sounding like that. not talkin on you but i think i would have found out what was the matter before i hit the button.cool videos and pics.

  16. #14
    Senior Member hotbo's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    lake Ouachita AR
    Posts
    4,677

    Default

    yeah it was alittle,but that went away as the day went on,that was early,think it was thrash in the carb.no missing when we hit the button later.got to get me a decent camcorderthanks guys it was fun, gotta fix it and go back for some more

+ Reply to Thread
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95