jetovator problem
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread:
jetovator problem

  1. #1
    Member sand dawg's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Monticello, GA.
    Posts
    48

    Default jetovator problem

    I bought a used jetovator from a fella on parts spam a few months ago. When I took it apart it didn't have a nozzle o ring in it and didn't even have a groove for one. I don't know what brand it is. every one i have ever seen had an o ring. I just figured it didn't need one. Any way I put the boat in for the first time today and it was blowing water out around that area'. Has any body had this problem and is there any way to fix the problem? Thanks for any help

  2. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Senior Member DuaneHTP's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Shell Knob, MO
    Posts
    1,379

    Default

    Yes, Some of the early ones came without an O-Ring. We can machine it for an O-Ring and install one.
    Duane HTP

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95