Place diverter Bennett pump problems
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread:
Place diverter Bennett pump problems

  1. #1
    Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Red Mountain, Az
    Posts
    95

    Default Place diverter Bennett pump problems

    Just had the interior in my boat redone and now trim pump is dead. Worked just fine before new interior and wires don't look disturbed on trim switch or pump. Is there a fuse in the pump housing or any common problems with these? Not even attempting to pump...completely dead. Thanks in advance.

  2. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Led
    Led is offline
    Senior Member Led's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1,493

    Default

    check your switch, I would get a test light out and then go from there.

  4. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    394

    Default

    I'm having issues with mine as well, Check to see if the brushes are stuck.

+ Reply to Thread

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95