WANTED!!! good condition A cut impeller!!
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 14 of 15

Thread:
WANTED!!! good condition A cut impeller!!

  1. #1
    Senior Member matt1840's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Sacramento Ca.
    Posts
    981

    Default WANTED!!! good condition A cut impeller!!

    like the title says.

    Im looking for an A cut impeller in good condition. Mine is HAMMERED!!!

  2. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  3. #2
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

  4. #3
    21 Daytona Outlaw's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Artesia, N.M.
    Posts
    5,291

    Default

    aluminum?

  5. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Senior Member matt1840's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Sacramento Ca.
    Posts
    981

    Default

    aluminum would be just fine, its a built 455 but nothing to strong... 450-500 hp.

  7. #5
    Senior Member matt1840's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Sacramento Ca.
    Posts
    981

    Default

    nothin?

  8. #6
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034

    Default

    Quote Originally Posted by matt1840 View Post
    nothin?

    click on link A impeller !
    http://www.e-performancemarine.com/i...&productId=425


    Greg, Are you blind man ? The cav burns are crazy on that one.
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

  9. #7
    Senior Member GAWnCA's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sacramento, CA, USA
    Posts
    2,510

    Default

    Quote Originally Posted by Squirtin Thunder View Post

    click on link A impeller !
    http://www.e-performancemarine.com/i...&productId=425


    Greg, Are you blind man ? The cav burns are crazy on that one.
    No I'm not blind, I just don't know that much about jet pumps. BUT your link doesn't work.

  10. #8
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034

    Default

    Quote Originally Posted by GAWnCA View Post
    No I'm not blind, I just don't know that much about jet pumps. BUT your link doesn't work.
    It must have lost something in the quote !
    http://www.e-performancemarine.com/i...&productId=425
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

  11. #9
    Senior Member GAWnCA's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sacramento, CA, USA
    Posts
    2,510

    Default

    Quote Originally Posted by Squirtin Thunder View Post
    It must have lost something in the quote !
    http://www.e-performancemarine.com/i...&productId=425
    Well, I guess I'll strip it down and be dishonest about it. Maybe run the polisher over it too.

  12. #10
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034

    Default

    Greg it looks like you may have a loading problem !
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

  13. #11
    Senior Member GAWnCA's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sacramento, CA, USA
    Posts
    2,510

    Default

    Quote Originally Posted by Squirtin Thunder View Post
    Greg it looks like you may have a loading problem !
    I better not have, this pump is a brand new rebuild. That was the old impeller and the wear ring was loose when I pulled the impeller nut.

  14. #12
    Senior Member GAWnCA's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Sacramento, CA, USA
    Posts
    2,510

    Default

    Never mind. I'll just pull the photos and forget it.

  15. #13
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034

    Default

    No don't get me wrong, it just looks like you have a water loading problem send me some pics of the bottom going up to the impeller.
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

  16. #14
    JRPM/e-PerformanceMarine Squirtin Thunder's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bullhead City, AZ
    Posts
    2,034

    Default

    Quote Originally Posted by GAWnCA View Post
    I better not have, this pump is a brand new rebuild. That was the old impeller and the wear ring was loose when I pulled the impeller nut.
    There is more to a pump than just the impeller. Come on now. Spoons, entry, loaders, intake fitment all kinds of stuff. Just wanted to help.
    Jim & Amanda Rich
    CJ 72 & 53c

    JR Performance Motorsports

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95