Performance boat not responding
+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 14 of 24

Thread:
Performance boat not responding

  1. #1
    Senior Member Mouzer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    corona ca
    Posts
    19,556

    Default Performance boat not responding

    Everytime i try to edit or click on one of the icons pictures of a example: Smiley face,thumbs up, mad any of those my computer freezes and says performanceboats not responding......does it everytime now..........any suggestions guys


    ''''''OWNER OF THE BIG WHITE WOLF....,,,
    ,,,

  2. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  3. #2
    PB Administrator Performance Boats's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    1,205
    Blog Entries
    1

    Default

    This has been an ongoing problem with the smilies. It is an issue that the makers of VBulletin need to resolve. There is a new version of VBulletin out that we are going to push into production on Sunday 1/15/12. It does appear to have some JavaScript bug fixes, so hopefully this will solve the problem. I am going to try to reduce the number of smiles as well and see if that resolves any of the issues.

  4. #3
    Senior Member Mouzer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    corona ca
    Posts
    19,556

    Default

    took me 3 times to send this ..says perf boats not responding


    ''''''OWNER OF THE BIG WHITE WOLF....,,,
    ,,,

  5. Remove Advertisements
    PerformanceBoats.com
    Advertisements
     

  6. #4
    Senior Member Mouzer's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    corona ca
    Posts
    19,556

    Default

    its actually worst....everything i type in says not responing..cant even shoot someone a pm takes 2 or 3 times


    ''''''OWNER OF THE BIG WHITE WOLF....,,,
    ,,,

  7. #5
    KAP
    KAP is offline
    32 DW X-CAT KAP's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Casa de Cappy Diego by the Bay
    Posts
    2,271

    Default

    Quote Originally Posted by Mouzer View Post
    its actually worst....everything i type in says not responing..cant even shoot someone a pm takes 2 or 3 times

    This is now happenning to me as well any way to cure this. Kinda hard to add content when you constantly are being told the site is not responding.


    KAP
    One man with courage is a majority.
    Thomas Jefferson

    www.dougwrightwest.com Home of X-treme Outboards

  8. #6
    PB Administrator Performance Boats's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    1,205
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by KAP View Post
    This is now happenning to me as well any way to cure this. Kinda hard to add content when you constantly are being told the site is not responding.


    KAP
    Is this happening all the time or only a specific time of day. Also, what browser/OS are you running? I have seen no issues here.

  9. #7
    Senior Member h2oquik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Diego Ca.
    Posts
    177

    Default

    4th time to send this response.

  10. #8
    Senior Member h2oquik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Diego Ca.
    Posts
    177

    Default

    Quit fixing something that was not broken ,way it was before worked fine before upgrades.

  11. #9
    Senior Member h2oquik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Diego Ca.
    Posts
    177

    Default

    just did it again if you type short and fast it works

  12. #10
    Senior Member h2oquik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Diego Ca.
    Posts
    177

    Default

    Also cant send pics in pms unless url

  13. #11
    Canoe Jockey Michael Thomas's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1,130

    Default

    x2
    "If you can't dazzle them with brilliance...Baffle them with bullshit"

  14. #12
    PB Administrator Performance Boats's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    1,205
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by h2oquik View Post
    Quit fixing something that was not broken ,way it was before worked fine before upgrades.
    The latest series of upgrades were an effort to keep the hackers that were placing attack programs on the site out. Kinda neccassary.

  15. #13
    Senior Member h2oquik's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    San Diego Ca.
    Posts
    177

    Default

    Good luck

  16. #14
    PB Administrator Performance Boats's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    San Diego
    Posts
    1,205
    Blog Entries
    1

    Default

    Since this seems to be linked to the smiles, I have reduced the total number of smiles by quite a bit. You can still click more to get access to all the smiles. Lets see if that resolves any issues.

+ Reply to Thread
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Quick Reply Quick Reply

Register Now

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Please select your insurance company (Optional)

Log-in

Tags for this Thread

Digg This Thread

Posting Permissions

  • You may post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95