Performance Boats Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
939 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Seems I've developed a hic-up in the motor. Idle, low speed, good speed cruize, or full throttle. Every couple minutes its nearly stalls, and then keeps right on going. Don't think its fuel related, as the fuel gauge does not move nor does it backfire.

Ignition? MSD digital 6, blaster coil.

Any suggestions?

Jerry
 

·
Registered
Joined
·
1,640 Posts
Seems I've developed a hic-up in the motor. Idle, low speed, good speed cruize, or full throttle. Every couple minutes its nearly stalls, and then keeps right on going. Don't think its fuel related, as the fuel gauge does not move nor does it backfire.

Ignition? MSD digital 6, blaster coil.

Any suggestions?

Jerry
When you say fuel gauge... do you mean fuel pressure at the regulator, at the pump, or fuel level?
 

·
Highaboosta
Joined
·
3,431 Posts
I had a similar thing last year and the center contact inside the dist cap was the problem. It was burned down flat.

That was the final straw that led me to,
 

·
Highaboosta
Joined
·
3,431 Posts
That's an Arias Century 10.7 block.
LS-1 coils in the pic. I also have run LS-2 coils.
Best ignition setup I have ever used.
 

·
Registered
Joined
·
939 Posts
Discussion Starter · #10 ·
hic up

checked the MSD ground, OK

Had drained and refilled the tanks, should not be that.

checked the Dist cap, not OK. Actually looked like a chunk of the center contact was burned off or missing. Now I'm replacing, cap, rotor, plugs, coil. We'll see if that fixes it.

Jerry
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top