Performance Boats Forum banner
1 - 20 of 52 Posts

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Guys that were having trouble uploading pictures please give it a try and let me know if you have success. Admin says it is fixed

Thanks
 

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Guys that were having trouble uploading pictures please give it a try and let me know if you have success. Admin says it is fixed

Thanks
Can someone who was having problems help me out here please.... :|err :p
 

·
Registered
Joined
·
1,354 Posts
Having to resize every pic, didn't used to be that way.
 

·
Registered
Joined
·
20,026 Posts
NOPE .....:|err;)
 

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Ok thanks I will report this back to admin...

Mike
 

·
PB Administrator
Joined
·
1,205 Posts
OK, we switched the image editor out from GD to imagemagick and upped the allowed file size for JPG images.

If your still having a problem please take a screen shot and send it to admin at performanceboats.
 

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #11 ·
please post here also guys if you are still having problems.

Thanks, Mike
 

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #13 ·
...Still no...Comes back internal server error???...
Willie is this loading attachments in your post or through the image center?

Take a screenshot if you can of the error message and send it to [email protected].
 

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #16 ·
I get an upload of file failed message:mad:
If you can take a screenshot of the error and email it to admin as above we can hopefully sort this out...



:)
 

·
Registered
Joined
·
653 Posts
Testing lol sorry a bit big , I did reduce it to half :)sphss
 

Attachments

·
Administrator
Joined
·
11,649 Posts
Discussion Starter · #20 ·
Ok I created a new screename and was able to produce the error message and send to admin. Hopefully we'll get this resolved soon.

Thanks, Mike
 
1 - 20 of 52 Posts
Top