Performance Boats Forum banner

1 - 20 of 26 Posts

·
Marine Organism
Joined
·
12,743 Posts
Discussion Starter #1
Any one else get a popup blocker notification here on PB? Everytime I open up a page I get it. :)sphss
 

·
Premium Member
Joined
·
3,054 Posts
Are you on PC or Mac?
I use a Mac with Firefox as browser and no problems.

Its annoying how many issues there are at different times with everyone
running different computers, software, and web browsers.

For anyone still having problems; please contact Admin or our offices and
we will assist.
 

·
PB Administrator
Joined
·
1,205 Posts
We don't have popups. Run a scan for spyware, some spyware programs will cause popup ads on sites that don't have them. If your not getting it on any other sites or the spyware scan comes back clean PM me and I will dig deeper.
 

·
Marine Organism
Joined
·
12,743 Posts
Discussion Starter #4
Thanks I'll do that. Doesn't do it on any other V Bulletin sites.

PC with IE.
 

·
Registered
Joined
·
182 Posts
yes, every page I open, a box appears that says internet explorer blocked this site from dounloading files to your computer...
 

·
Registered
Joined
·
1,535 Posts
I'm not getting a blocker notice, (I'm using Firefox on a PC) but I have noticed the site has been slow the last few days.



Darrell.
 

·
"On the road again..."
Joined
·
9,356 Posts
I've been getting this same notice for last copuple hours.....Every couple minutes when logged on.

Not happening on any other site.
 

·
"I'm just SPRAYIN' man!!"
Joined
·
618 Posts
Same here, I'm using Firefox on a PC.
 

·
PB Administrator
Joined
·
1,205 Posts
I can't get it to replicate here, I am going to try to reboot the server. Sometime's when the server is acting funny it will try to serve a auxiliary file separately instead of integrating it into the page like it should. Stand by for about 30 seconds of downtime.
 

·
Registered
Joined
·
4,288 Posts
I am still getting it...just seemed to start today. I am at work...I will be curious to see if I get it at home. I am on internet exporer here....mozilla at home.
 

·
"On the road again..."
Joined
·
9,356 Posts
Just logged back in and same thing happening. It's specific to this site
 

·
Already miss the 310/562
Joined
·
13,551 Posts
With Internet Explorer this is the file that it is trying to load:


xd_proxy[3].css

.app_content_51546247891 a.uiLinkSubtle { display: none; }
.app_content_51546247891 a.UIImageBlock_ICON_Image { display: none; }


#bootloader_Zvucx { height: 42px; }

Not spyware. You have to go into your IE options, security, custom level and disable Automatic Prompting for File download. This is a temporary fix.

All of this may be due to something related to a Facebook "LIKE" button...???
 

·
PB Administrator
Joined
·
1,205 Posts
OK, thank you. Not sure why it is doing that just yet, that is one of the CSS (Cascading Style Sheet) files for the site. It should download as part of the page. I will dig around and see if I can get it to stop.
 
1 - 20 of 26 Posts
Top