Performance Boats Forum banner
1 - 20 of 21 Posts

·
Registered
Joined
·
19,990 Posts
x5
 

·
6th Street Mafia
Joined
·
164 Posts
Also not sure if it is just me but I can't view picture attachments on my phone. It started after PB had that problem a month or so back.
 

·
Registered
Joined
·
4,188 Posts
I'm not having problems on my lab top but I am having problems posting on my phone. The only way I can post is via the app.. This is the only site that I'm having problems with..
 

·
the silver bullet!
Joined
·
1,996 Posts
Try shorting up your posts ,nobody wants to read fourteen paragraphs of b.s.anyway you little leprachan!!!!lol
 

·
mud slinger
Joined
·
2,012 Posts
Zero problem on my lap top. On the Iphone app to view the pics you just tap the link and then you can view them.
 

·
Registered
Joined
·
19,990 Posts
I cant keep retyping everything:((((((

I HAVE TO EDIT TO ADD MORE.....

TYPE 5 WORDS EDIT TYPE 5 MORE EDIT
 

·
Registered
Joined
·
3,430 Posts
when I type, the site shuts down and I get the pop up - recover webpage?/

Hit a smiley and it's instant death.

Been this way for over a half a year.
 

·
Registered
Joined
·
2,426 Posts
Seems to be alot better today:))THumbsUp
Not for me. It took 4 attemts to make 1 post! Is it asking too much for someone from the sight to address this issue. Maybe make a suggestion on how to post without shutting down the page or atleast acknowledge the problem? In the last 6 months I have sent several PM's to the sight admin about this and have yet to even get a response back. Come on! It really takes the fun out of being part of this sight.

Edit;It took 3 tries for this post!
 
1 - 20 of 21 Posts
Top